Bildkonstnär

Född 1976. Konstnär verksam i Vadstena. Inspirationen kommer från naturen, ljuset och processen i sig. Den lekande linjen och färgernas spel mot varandra. Jag jobbar med med akryl och olja, lager på lager och med olika redskap. I en sökande process förvandlas den vita duken till en målning där organiska former och ödsliga landskap skymtar och färgen har sin huvudroll.

 

Grafisk formgivare

Som frilansande grafisk formgivare, verksam i Vadstena, hjälper jag företag att lyfta fram sitt varumärke och sina produkter. Att skapa en enhetlig grafisk kommunikation är en viktig del i att driva företag. Folder, annons och hemsida ska andas samma känsla, företagets kärnvärden ska kommuniceras och paketeras.

Kvalité, förtroende och tydlighet signaleras till kunden. För företagaren växer ofta stoltheten över verksamheten när det grafiska materialet känns rätt. Detta genererar ännu större lust att sälja och berätta om produkten eller tjänsten man tillhandahåller.

Vad har ditt/ert företag för behov när det gäller den grafiska kommunikationen? Behöver logotypen uppdateras? Saknas en folder att lämna vid kundmöten? Ska ni visa upp er på en mässa och behöver material till den? Kanske behöver ni ett presentkort, en skylt eller en bildekor?

Tveka inte att höra av er med funderingar!

/Carin Lundblad

Mer om min grafiska formgivning hittar du på www.designbycarin.se